Iphone 6 Review - Hardwarereview.nlDinsdag 9 september is door Apple de langverwachte iPhone 6 gepresenteerd aan het grote publiek. Een nieuw Apple toestel komt niet onverwacht. Apple is maanden geleden al gestart met het produceren van de iPhone 6. Apple heeft het nieuwste Apple toestel de iPhone 6 genoemd. De iPhone 6 Plus is op hetzelfde moment gepresenteerd door Apple. Het toestel is vanaf 19 september te bestellen. De iPhone 6 met abonnement is vanaf gratis te verkrijgen. Voldoet het nieuwe Apple toestel aan de verwachtingen?

Beeldscherm van de Iphone 6

Bij de vorige iPhone modellen was een 4 inch beeldscherm het grootst. Bij deze modellen pakt Apple het anders aan. De iPhone 6 is van formaat groter dan de voorgaande toestellen. Het iPhone 6 beeldscherm heeft een maat van 4,7 inch. De iPhone 6 Plus is een model met een nog groter formaat dan de iPhone 6. Dit toestel heeft een beeldscherm van 5,5 inch.

Afmetingen van de Iphone 6

De iPhone 6 is nog dunner dan de voorgaande toestellen. Apple heeft om dit voor elkaar te krijgen in de iPhone 6 een dunnere accu gebruikt. Nieuwe techniek voor het beeldscherm heeft hier eveneens een bijdrage aan geleverd. Het nieuwste Apple toestel is slechts 6.9 millimeter dun. De dikte van Het tweede model is slechts 6.9 millimeter. De iPhone 5C was tien procent dikker.

Het Uiterlijk

Het design van de iPhone 6 is verassend. Er zijn vanaf de iPhone 4 maar weinig uiterlijke veranderingen gemaakt. Bij de iPhone 6 is er echter sprake van rondere randen. De laatste modellen beschikten over strakkere randen. Door de kleinere randen is de toestelgrootte niet zoveel toegenomen als het beeldscherm. De iPhone 6 en 6 Plus zijn te verkrijgen in drie kleuren; Space Gray, Gold of Silver.

De Camera

Aan de achterzijde steekt de iPhone 6 camera wat uit. De iPhone 6 camera heeft 8 MP. Dat aantal MP is gelijk met vergeleken met de laatste modellen. Foto’s en video’s kunnen met de iPhone 6 camera nog beter gemaakt worden. De video’s kunnen worden opgenomen in High definition. 1,2 MP heeft de iPhone 6 camera aan de voorzijde.

Conclusie van deze Iphone 6 review

Apple heeft zoals altijd weer een prachtig product uitgebracht vol mogelijkheden en technische snufjes, de prijs is momenteel wat aan de hoge kant maar dit zal gaandertijd. Mede dankzij de vele opties en mogelijkheden de ideale telefoon voor de veeleisende smartphone gebruiker.