KPN is een van de meest betrouwbare partijen als het gaat om telefonie, internet en televisie. Natuurlijk kun je bij de KPN ook een alles in een pakket krijgen. Het wordt compleet voor je geïnstalleerd met de hulp van een gratis monteur. Hiermee krijg je dus een professionele installatie. Ook betaal je geen verzendkosten als je het pakket online besteld. Hierdoor is het dus interessant om voor een alles in 1 pakket van de KPN te kiezen. Daarnaast kun je ook voor een mobiel abonnement van de KPN kiezen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eigenlijk erg breed en compleet te noemen.

De verschillende pakketten van de KPN voor alles in 1

Je kunt bij KPN een goed pakket krijgen waar eigenlijk alles in zit. Je hebt het instap pakket en het standaard pakket. Alle pakketten van alles in 1 hebben interactieve televisie. Dit betekent dat je live iets kunt opnemen en ook live kunt pauzeren. Als de deurbel gaat kun je dus gemakkelijk weglopen of wanneer je naar het toilet gaat. Ook kun je iemand anders bellen of een telefoontje beantwoorden. De internetpakketten hebben een internetsnelheid van 8 megabytes per seconde tot 40 megabytes per seconde. Je krijgt een gratis wifi modem om hier in het hele huis van te kunnen genieten. Natuurlijk kun je ook volop bellen naar mobiele en vaste nummers in ons land. Het is een compleet pakket waar mee je van alle markten thuis bent. Naast het instap en standaard pakket is er ook nog een premium pakket.

Het KPN alles in 1 pakket Premium

Dit pakket heeft ook internet, televisie en telefonie. Je mag er echter iets meer van verwachten. Zo kun je downloaden met een snelheid van 80 megabytes per seconde en uploaden met een snelheid van 8 megabytes per seconde. Tevens krijg je naast de interactieve televisie een alles in een pakket waarmee je HD kanalen kunt bekijken. Ook kun je bij dit pakket gebruik maken van het tweede scherm. Dit betekent dat je op je tablet, telefoon of laptop ook televisie kunt kijken. Hiermee kun je dus veel meer dan de eeste twee pakketten van KPN.

De opties bij de alles in een pakketten van de KPN

Je kunt ook voor een aantal extra opties kiezen bij het alles in 1 instap, KPN alles in een standaard of KPN alles in 1 premium abonnement. Zo kun je keizen voor een extra pakket met televisiezenders, een sneller internet en ook HD kanalen. Wil je nog meer dan kun je kiezen voor een mobiel telefonie abonnement.

Kwaliteit met de hoofdletter K

Als je kiest voor een van de alles in een abonnementen van KPN dan krijg je een pakket bomvol met kwaliteit. Je zal niet snel een moment hebben waarbij je niet kunt genieten van het snelle internet of een scherp televisie kanaal. Mochten er toch problemen zijn dan kun je rekenen op de uitstekende service van de KPN.